Kaizen Topluluğu CorporaTED ' 21

Tarih:

"         Kaizen Topluluğu olarak, Kaizen bilincinin okulumuzda oluşturulması ve öğrencilere de profesyonel hayatlarında ışık tutmasının sağlanması amacı ile kurulduk. Sertifikalı seminerler, kurumsal firmalarla vaka analizleri ve yarışmalar, özel sektör buluşmaları, farklı departmanlardan işinin öncüleri tanışma fırsatları ve teknik geziler planlayarak hem öğrencilerin akademik-kişisel gelişimlerine hem de TED Üniversitesi'nin tanıtımına katkıda bulunmayı hedefliyoruz.

Okulumuzun en kapsamlı etkinliklerinden biri olan CorporaTED, iş dünyasındaki başarılı isimlerin tecrübelerini öğrencilerle paylaşmasına ve onlara ilham vermesine fırsat sunmaktadır. Şirketleri öğrenciler ile bir araya getirerek kendi bünyelerindeki iş ve staj imkanlarından bahsettikleri, okulumuzun ismini duyurmak amacıyla Kaizen Topluluğu olarak düzenlediğimiz ilk ve tek etkinliktir. Bu kapsamda 2019 Nisan ayında CorporaTED'19 etkinliğimizi ilk kez gerçekleştirmiş olduk. İş dünyasında, çeşitli sektörlerde önde gelen firmalardan yetkili konuşmacıların katılımlarıyla hem kendi üniversitemizin öğrencileriyle hem de farklı üniversitelerden öğrencilerin katılımcılarının yer aldığı, 2 gün süren bir etkinlik gerçekleştirdik. Geçen sene pandemi şartlarından dolayı etkinliğimize ara vermek zorunda kalmıştık. Fakat bu sene, şartlara uyum sağlayarak etkinliğimizi online bir şekilde gerçekleştirme kararı aldık. Alınan bu karar sonucunda bu sene Zoom Webinar üzerinden düzenleyeceğimiz CorporaTED'21 etkinliğimizi 17-18 Nisan 2021 tarihlerinde gerçekleştireceğiz. Kayıtlar 12 Nisan 2021 tarihine kadar www.teducorporated.com adresi üzerinden yapılabilecek. Etkinlik programı ise yine aynı adres üzerinden takip edilebilecek. . Etkinliğimiz ücretsiz ve diğer üniversitelerden katılımcılara da açık olup, belirli sayıda oturuma katılanlar Katılım Belgesi almaya hak kazanacaktır.  "