TEDUFest 2013

TEDUFest 2013 Yalin Konseri

TEDUFest, 5 Ekim 2013 Cumartesi günü TED Ankara Koleji Mezunlar Derneği'nin katkıları ve TEDÜ Öğrenci Konseyinin organizasyonuyla, Türk Eğitim Derneği'ne ait TED Ankara Koleji eski ortaokul bahçesinde gerçekleştirildi.

Alan içi aktiviteleri, canlı müzik ve yiyecek-içecek standlarının da yer aldığı etkinliğe çok sayıda TED mezunu, TED okulları öğrencileri ve yöneticileri, TED ailesine yeni katılan tam burslu öğrencilerimiz, TEDÜ öğrenci ve akdemisyenlerinin yanısıra çok sayıda davetli de katıldı. Etkinlik saat 20.00'de başlayan "Yalın Konseri" ile sona erdi.

Birincisini gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikte başta TED Ankara Koleji Mezunları Derneği olmak üzere, katkısı olan tüm paydaşlarımıza ve TED ailesine teşekkür ediyoruz.

Önümüzdeki sene yine TEDUFest'te görüşmek üzere...