2013-2014 güz yarıyılı ders kayıtları

Sevgili Öğrencilerimiz,

2. Sınıfların kayıtları 18 Eylül’de, 1. Sınıfların kayıtları 19 Eylül’de yapılmaktadır. Sadece 1.sınıf 1.yarıyıl dersleri paket olarak alınır, diğer yarıyıl öğrencileri derslerini kendileri seçmek ve sisteme girmek durumundadır.

Birinci Sınıf 1. yarıyılında alacağınız paket dersler ve grupları belirlenmiştir. İsminizin karşısında yer alan dersleri doğru yüklemeniz halinde kayıt işleminizi kolaylıkla tamamlayabilirsiniz. Bazı dersler birden fazla grupta verilmektedir. Lütfen derslerinizi sepete atarken ders kodu ve grup numarasının size atanmış derslerle aynı olmasına dikkat ediniz. Aksi takdirde ders çakışması sonucu kayıt işleminiz uzayabilir.

Online ders seçiminde başarısız olan öğrencilerimizin şahsen gelip akademik danışmanlarını görmelerini ve beraber kayıt yapmalarını öneririz.

Öğrenci ders kayıt işlemleriniz ile ilgili hazırlanan video dokümana da yine bu linkten erişebilirsiniz.

1.Sınıf 1.Yarıyıl Öğrencileri Ders Kayıt Listesini PDF olarak görüntülemek için tıklayınız.

Sevgiler,
TEDÜ Öğrenci İşleri